Despre noi

Împreună pe drumul spre succes

Cabinetul nostru se distinge prin profesionalismul echipei naţionale de avocaţi, echipă care conlucrează la nivel local şi naţional în scopul rezolvării într-un termen rezonabil a tuturor problemelor de natură juridică a clienţilor noştri. Fiecare client este special pentru echipa noastră de avocaţi şi beneficiază de tratament special.

Avocaţii ce fac parte din echipa cabinetului nostru sunt avocaţi experimentaţi în toate domeniile dreptului, cum ar fi: drept civil; despăgubiri accidente rutiere; drept fiscal; drept bancar; drept comercial (litigii cu profesionişti); drept administrativ; dreptul muncii; insolvenţă; recuperare creanţe; proprietate intelectuală; drepturi de autor şi drepturi conexe; dreptul concurenţei; protecţie internaţională a drepturilor omului; drept comunitar/european etc. Semnând un contract de asistenţă juridică cu cabinetul nostru, nu veţi angaja doar un avocat, ci o echipă de avocaţi care vor conlucra pentru rezolvarea cu succes a problemelor juridice ale clienţilor.

Cabinetul nostru de avocatură se ghidează după următoarea filozofie: fapte nu vorbe(acta, non verba); avocatul este la dispoziţia clientului, iar nu clientul la dispoziţia avocatului; toţi clienţii noştri sunt la fel de importanţi.

Servicii

Proiecte realizate

Experiență

Cereți o programare

10 + 6 =

E-mail: avocatmihaitanase@gmail.com

Adresă: Galați, strada Brăilei nr. 155, bloc A8, ap. 49 (lângă Tribunal)

Adresă: București, strada Splaiul Unirii nr. 16, et. 3, cam. 309, Sector 4